رس بستن عسلآنچه که در اصطلاح (شکرک زدن) می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی میکند، چیزی جز پدیده تبلور ( بلور شدن، کریستالیزاسیون ) نیست. | روش نگهداری صحیح عسلاگر میخواهید که عسل طبیعی خریداری شده شما اثر درمانی و دارویی آن کاهش پیدا نکند توصیه ما این است که | ||
رنگ عسلبه همین علت رنگ عسل مربوط به منبع گیاهی آن است. رنگ عسل می تواند از روشن تا تیره متغییر باشد. | نحوه رس شکنی عسلرس بستن عسل یک ویژگی فیزیکوشیمیایی به دلیل اشباع بودن عسل از قندها است که تحت تاثیر عوامل متعددی کریستالیزه شدن آن به تعویق می افتد. | ||