آزمایشگاه تخصصی محصولات زنبورعسل کوهدشت

آزمایشگاه تخصصی کوهدشت با هدف بررسی فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصولات مختلف زنبورعسل اعم از انواع عسل، ژل رویال، گرده گل، بره موم و زهر زنبورعسل در سال 1395 در محل کارخانه عسل کوهدشت و در یک واحد مجزا زیر نظر واحد تحقیق و توسعه و کنترل کیفی شرکت تعاونی تولیدی زنبورداری کوهدشت تاسیس شده است. با توجه به  سابقه چندین دهه ای در زمینه تولید محصولات زنبورعسل و بکارگیری نیروهای متخصص در حوزه گیاه پزشکی، صنایع غذایی، مهندسی شیمی و گیاهان دارویی، آزمون های تخصصی عسل و سایر محصولات با بالاترین کیفیت انجام میشود و تمامی نمونه های ورودی و محصول نهایی در نهایت با تایید آزمایشگاهی در سطح بازارهای داخلی و خارجی عرضه میشوند. جهت ارائه نتایج دقیق و گریدبندی کیفی محصولات تجهیز آزمایشگاه با مدرن ترین وسایل آزمایشگاهی تجهیز شده است و در زمینه ردیابی تقلبات عسل و ارائه پیش نویس استانداردهای ملی حضور موثر داشته است. و در آخرین بازنگری (ویرایش هشتم) استاندارد ملی شماره 92 و ارائه نظرات علمی در پیش نویس استاندارد در این واحد انجام شد. در حال حاضر نیز انجام دو طرح ملی در ارتباط با محصولات زنبورعسل و نگارش پیش نویس استاندارد های عسلک و گرده گل در این آزمایشگاه در حال انجام می باشد.




از آنجایی که انجام صحیح و با کمترین خطای آزمون های فیزیکوشیمیایی عسل مستلزم شناخت دقیق عسل های ایران و تسلط به تکنیک ها و دستورالعمل های آزمایشگاهی است از تمامی داشته های علمی و تکنیکی خود دریغ نمی کنیم و در همین راستا آرشیو بانک نمونه عسل های ایران و نگارش SOP آزمایشگاهی داخلی را در دستور کار خود قرار داده ایم.
          

                             


منو

مقایسه محصول 0