رس بستن عسل

آنچه که در اصطلاح (شکرک زدن) می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی میکند، چیزی جز پدیده تبلور ( بلور شدن، کریستالیزاسیون ) نیست

ادامه مطلب...

روش نگهداری صحیح عسل

اگر میخواهید که عسل طبیعی خریداری شده شما اثر درمانی و دارویی آن کاهش پیدا نکند توصیه ما این است که

ادامه مطلب...

رنگ عسل

به همین علت رنگ عسل مربوط به منبع گیاهی آن است. رنگ عسل می تواند از روشن تا تیره متغییر باشد. 

ادامه مطلب...

نحوه رس شکنی عسل

رس بستن عسل یک ویژگی فیزیکوشیمیایی به دلیل اشباع بودن عسل از قندها است که تحت تاثیر عوامل متعددی کریستالیزه شدن آن به تعویق می افتد. 

ادامه مطلب...

منو

مقایسه محصول 0