روش نگهداری صحیح عسل طبیعی


اگر میخواهید که عسل طبیعی خریداری شده شما اثر درمانی و دارویی آن کاهش پیدا نکند توصیه ما این است که:
1- ظرف عسل را در یک جای خشک خارج از یخچال نگه داری کنید. نگهداری عسل در دمای اتاق (20 تا 30 درجه سانتی گراد) همچون داخل کابینت آشپزخانه فضای مناسبی است.
2-همیشه درب ظرف عسل را بسته نگه دارید چون عسل رطوبت موجود در هوا را جذب می کند و این امر می تواند کیفیت عسل را کاهش داده و منجر به تخمیر عسل شود. علاوه بر این عسل به راحتی بوهای موجود در فضای اتاق را به خود جذب می کند.
3- همیشه عسل را با یک قاشق کاملا خشک از ظرف بردارید چراکه هرگونه ورود آب به عسل منجر به تخمیر عسل می شود.


4- ظرف عسل را دور از حرارت مستقیم (کنار فرگاز یا اجاق) و یا نور خورشید( کنار پنجره ها) قرار دهید چون با گذشت زمان حرارت مستقیم منجر به کاهش کیفیت عسل می شود. نگهداری عسل در مکانی که به طور مداوم با تغییر درجه دما روبه روست خاصیت عسل را از بین می برد.
 5-  نگهداری عسل در ظروف شیشه ای، سفالی لعاب دار و استیل بهداشتی ترجیح داده می شود اما استفاده از ظروف پت استاندارد که مورد تاییدآزمایشگاه های کنترل کیفی است نیز ایرادی ندارد
6-  نگهداری عسل در ظروف فلزی برای مدت طولانی مناسب نیست، اما استفاده از قاشق فلزی برای برداشتن عسل از ظرف هیچ مشکلی ایجاد نمی کند اما سعی کنید از قرار دادن قاشق فلزی داخل عسل برای مدت طولانی خودداری شود.

مقایسه محصول 0