دمای °C4 حتی تا چند ماه هم تغییر مهمی در ترکیب ژل رویال ایجاد نمیکند. همچنین، نگهداری ژل رویال در حالت منجمد هم از تخریب پروتئینهای این محصول که از...
خاصیت ضدباکتریایی ژل رویال علیه باکتری های گرم مثبت و گرم منفی به طور علمی اولین بار در سال 1939 توسط McCleskey و Melampy نشان داده شد. مطالعات متعدد دیگری...
- زنبور عسل تنها حشرهای است که غذایی تولید میکند که توسط انسان قابل خوردن میباشد. - یک زنبور کارگر با جثه متوسط حدود 12/1 قاشق چایخوری عسل در طول عمر...
“Nutraceutical” که معادل فارسی آن غذا دارو یا غذای فراسودمند می باشد عبارتی ست که اولین بار در سال 1979 توسط Stephen DeFelice بیان شد. این عبارت به معنای غذا...
سرفه موجب نگرانی برای بیماران می شود، یکی از علل اصلی مراجعه سرپایی افراد به پزشک است. همچنین، یکی از شایع ترین علل مشاوره با پزشک متخصص کودکان است. سرفه...
در دنیای پرسرعت و پرهیاهوی امروزی توجه به سلامت و تغذیه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. یکی از فاکتورهایی که بسیار تحت تأثیر افزایش سن می باشد، شادابی و...
آنالیز فیزیکوشیمیایی عسل برای ارزیابی تازگی، کیفیت، و تقلب های مختلف در عسل انجام می شود. این آنالیز شامل مجموعه ای از آزمایش های مختلف است که در آزمایشگاه عسل...