گرده زنبورعسل که یکی از محصولات مفید در اپی تراپی محسوب می شود، فواید طبی و تغذیه ای فراوانی دارد که در مطالعات مختلف ذکر شده است.
این محصول به صورت گرانول های ترکیبی از گرده گل، شهد، و آنزیم های زنبورعسل (مانند آمیلاز و کاتالاز) است که توسط زنبورهای عسل کارگر تهیه می شود. این ترکیب یکی از محصولات شناخته شده اپی تراپی است که ترکیب آن به منشأ گیاهی، منطقه جغرافیایی، فصل، و خاک بستگی دارد. هضم پذیری این محصول با خرد شدن یا قرار گرفتن دانه های گرده در معرض آب گرم افزایش می یابد. تقریباً 250 جزء برای گرده زنبورعسل ذکر شده است، شامل قندهای ساده، پروتئین و آمینواسیدها، لیپیدها (مانند تریگلیسریدها و فسفولیپیدها)، مواد مغذی، ویتامین ها، و فلاوونوئیدها.
گرده زنبورعسل به عنوان یک مکمل غذایی مفید با ارزش غذایی تأیید شده پیشنهاد شده است. در آلمان، یک داروی تأیید شده است و در چین هم برای حالات فیزیوپاتولوژیک مختلف به کار می رود. اعمال و فعالیت های زیستی متعدد برای متابولیت های گرده زنبورعسل مشاهده شده است، مانند اثرات آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی، ضدسرطانی، ضدباکتریایی، ضدقارچی، حفاظت کبد، و ضدآترواسکلروزیس. به ویژه این محصول غنی از پروتئین است و برای ورزشکاران و نوجوانان بسیار مفید است.